Valmennuksen sparraus

Peliasento järjestää jakapallo valmennuksen sparrauspaketteja ympäri vuoden ja valmentajien aikataulutuksen mukaan. Jalkapallovalmennus on vaativaa puuhaa ja me tarvitsemme lajin ympärille innostuneita ja osaavia valmentajia. Palloliitto ja  seurat tekevät valtavasti töitä, jotta pysyisivät kehityksen tahdissa mukana ja heillä on  tarve saada osaavia valmentajia mukaan laadun varmistamiseksi.

Peliasento tarjoaakin nyt  apua  niille valmentajille jotka eivät vielä päässeet käymään koulutuksissa ollenkaan vaan ovat kovalla innolla  ja sydämmellä mukana. Heillä on intohimo ja sydän mukana mutta ei välttämättä viimeisintä tietoa mitä ja miten tämän päivän jalkapalloa opetetaan. Sparraus pakettia voi hyödyntää toki kokeneemmatkin valmentajat silloin  keskitytään tarkemmin tiettyihin osa- alueisiin.

Maalinteko-kouluTUKSET

Osa 1 & 2

Maalintekokoulutus Osa 1

 

Maalintekokoulutuksen tarkoitus on opettaa pelaajille rohkeutta, röyhkeyttä, itsevarmuutta sekä tottakait myös pallollisia taitoja joita hyökkääjänä tarvitaan. Tällä koulutusmallilla saadaan todella paljon toistoja henkilökohtaisella tasolla ja pienryhmissä. Pienryhmät mahdollistavat henkilökohtaiset palautteet suorituksista.

Koulutus etenee progressiivisesti helposta vaikeampaan ja alkuun harjoitellaan modernia potkutekniikkaa muutamasta eri tulosuunnasta, tämän jälkeen siirrytään 1 vs 1 tilanteiden ratkaisumalleihin. Loppua kohden opetetaan luomaan hetkellinen ylivoima ja hyödyntöämään aina maalintekoon asti.

 

Maalintekokoulutus Osa 2.

 

Osa. 2 on suunniteltu edistyneimmille pelaajille, jotka osaavat jo jalkapalloilun ns. perusperiaatteet tai ovat jo käyneet Maalintekokoulutuksen Osa 1.

 

Osa 1 perustui pelaajan henkilokohtaisen taidon ja rohkeuden kehittämiseen. Osa 2. puolestaan keskittyy kollektiiviseen pelaamiseen, ennenkaikkea kollektiiviseen hyökkäämiseen maalintekotilanteeseen saakka.

Valmentaja Koulutus

Peliasento tarjoaa valmentajakoutusta, joka on suunnattu pääosin U 12 joukkueiden valmentajille. Koulutus on suunnattu tueksi arkiseen valmennukseen. Koulutuksessa käydään tarkasti läpi, mitä vaatimuksia tämän päivän jalkapallovalmentaminen vaatii, ennenkaikkea mitä ja missäkin vaiheessa. Koulutus ei ole perinteinen kuuntelutuokio, vaan vaatimuksena on vuorovaikutus, jotta jokainen saa tuoda näkemyksensä esille ja mietitään yhdessä eri näkökantoja siihen, miten se vastaa nykyfutiksen vaatimuksia.

kAUSISUUNNITELMA

Kausisuunnitelma koulutuksessa saat seurallesi / Joukkueellesi selkeän linjan mitä kohden sinun täytyy lähteä joukkuettasi viemään. Opit taatusti uusia ja valmennusta helpottavia ohjenuoria. Koulutuksessa saat itse päättää suunnan, Peliasento opastaa matkaasi.